Termeni și condiții

INFORMATII DESPRE SITE

Site-ul www.pizzaland.com.ro este proprietatea Pizza Land Rcma SRL, identificata prin J35/2247/2017 si CUI RO37716328, cu sediul in Calea Stan Vidrighin, nr. 14, corp C2, camera nr. 5, denumita pe parcursul acestor Termeni si Conditii.

Coordonate de contact:
telefon: 0753 225 225
email: office@pizzaland.com.ro
website: www.pizzaland.com.ro

www.pizzaland.com.ro este un site dedicat publicului larg.

Utilizarea produselor si serviciilor oferite de www.pizzaland.com.ro se aplica fiecarui utilizator in parte si presupun acceptarea in totalitate a acestora si acordul dumneavoastra vizavi de termenii si conditiile de mai jos.

Accesul si utilizarea site-ului www.pizzaland.com.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

1. TERMENI SI CONDITII GENERALI

www.pizzaland.com.ro include: texte, imagini, baze de date, servicii, logo-uri, reclame si constituie “continutul” site-ului mentionat, care este proprietatea companiei Pizzaland Rcma SRL.

Pizzaland Rcma SRL isi rezerva dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage prezentii termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii lor pe www.pizzaland.com.ro.

Totodata, Pizzaland Rcma SRL poate limita accesul la site sau la anumite facilitati din site, poate aduce limitari anumitor IP-uri, fara notificari si fara vreo raspundere.

2. UTILIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Informatiile prezente pe www.pizzaland.com.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Utilizatorii pot sa:

-vizualizeze paginile de pe site-ul nostru web Intr-un browser web

-descarce pagini de pe site-ul nostru web pentru caching-ul intr-un browser web

-imprime pagini de pe site-ul nostru web pentru uz personal si non-comercial, cu conditia ca o astfel de tiparire sa nu fie sistematica sau excesiva sub rezerva celorlalte prevederi ale acestor termeni si conditii

Cu exceptia celor permise in mod expres mai sus sau de celelalte prevederi ale acestor termeni si conditii, nu trebuie sa descarcati niciun material de pe site-ul nostru web si sa nu salvati niciun astfel de material pe computer.

Cu exceptia celor permise in mod expres de acesti termeni si conditii, nu trebuie sa editati sau sa modificati altfel niciun material de pe site-ul nostru web.

Cu exceptia cazului in care detineti sau controlati drepturile relevante asupra materialului, nu trebuie sa:

-republicati materiale de pe site-ul nostru (inclusiv republicarea pe un alt site)

-vinde, inchiria sau sub-licenta material de pe site-ul nostru web

-exploatati materialele de pe site-ul nostru web in scop comercial

-redistribuiti materiale de pe site-ul nostru web

In pofida celor de mai, puteti redistribui newsletter-ul nostru in forma tiparita si electronica catre orice persoana.

Ne rezervam dreptul de a suspenda sau restrictiona accesul la site-ul nostru web, la zonele site-ului nostru web si / sau la functionalitatile de pe site-ul nostru web. Putem, de exemplu, sa suspendam accesul la site-ul web in timpul intretinerii serverului sau cand actualizam site-ul web. Nu trebuie sa ocoliti sau sa incercati sa ocoliti orice masuri de restrictie de acces pe site-ul web.

3. UTILIZAREA NECORESPUNZATOARE A SITE-ULUI

Utilizatorii nu trebuie sa:

-utilizeze site-ul nostru in orice mod sau sa ia orice masuri care provoaca sau pot provoca daune site-ului sau deteriorarea performantei, disponibilitatii, accesibilitatii, integritatii sau securitatii site-ului web

-utilizeze site-ul nostru web in orice mod care este ilegal, fraudulos sau daunator sau in legatura cu orice scop sau activitate ilegala, frauduloasa sau daunatoare

-hackuiasca sau sa altereze site-ul nostru web

-scaneze sau testeze vulnerabilitatea site-ului nostru fara permisiunea noastra

-evitati orice autentificare, sisteme sau procese de securitate de pe sau referitoare la site-ul nostru web

-foloseasca site-ul nostru web pentru a copia, stoca, gazdui, transmite, trimite, utiliza, publica sau distribui orice material care consta în (sau este legat de) spyware, virus informatic, cal troian, worm, keystroke logger, rootkit sau alt software informatic dăunător

-impuna o incarcatura nerezonabil de mare pe resursele site-ului nostru (inclusiv latimea de banda, capacitatea de stocare si capacitatea de procesare)

-decripteze sau descifreze orice comunicare trimisa de catre sau catre site-ul nostru web fara permisiunea noastra

-desfasoare orice activitati sistematice sau automatizate de colectare a datelor (inclusiv fara restrangere, extragerea datelor si recoltarea datelor (scraping, data mining, data extraction)) pe sau in legatura cu site-ul nostru web, fara consimtamantul nostru scris si expres

-acceseze sau interactioneze cu site-ul nostru web folosind orice robot, spider sau alte mijloace automate, cu exceptia scopului indexarii motoarelor de cautare

-incalce directivele din fisierul robots.txt pentru site-ul nostru web

-utilizeze datele colectate de pe site-ul nostru web pentru orice activitate de marketing direct (inclusiv fara limitare marketing prin e-mail, marketing prin SMS, telemarketing si mailing direct)

-faca ceva care interferează cu utilizarea normala a site-ului nostru web

Nu trebuie sa utilizeze datele colectate de pe site-ul nostru web pentru a contacta companii sau alte persoane sau entități.

Trebuie sa va asigurati ca toate informatiile pe care ni le furnizati prin intermediul site-ului nostru web sau in legatura cu site-ul nostru web, sunt adevarate, exacte, actuale, complete si care nu induc in eroare.

4. INCALCAREA ACESTOR DREPTURI SI CONDITII

Fara a aduce atingere celorlalte drepturi ale acestor condiții, daca incalcati in vreun fel acesti termeni si conditii sau daca suspectam in mod rezonabil ca ati incalcat acesti termeni si conditii in vreun fel, putem sa:

– va trimit unul sau mai multe avertismente formale

-suspendam temporar accesul dvs. la site-ul nostru web

-va interzicem permanent accesarea site-ului nostru web

-blocam computerele care utilizeaza adresa dvs. IP in accesarea site-ului nostru web

-sa luam legatura cu oricare sau cu toți furnizorii dvs. de servicii de internet si sa solicitam ca acestia sa va blocheze accesul la site-ul nostru web

-incepem actiunea in justitie impotriva dvs., indiferent daca a fost incalcat contractul sau altfel

-va suspendam sau stergem toate conturile de pe site-ul nostru web

In cazul in care suspendam sau interzicem sau blocam accesul dvs. la site-ul nostru web sau la o parte a site-ului nostru, nu trebuie sa intreprindeti nicio masura pentru a evita aceasta suspendare sau interdictie sau blocare (inclusiv fara limitare crearea si / sau utilizarea unui cont diferit)

5. DREPTURI DE AUTOR

Continutul www.pizzaland.com.ro este proprietatea Pizzaland Rcma SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe apartinand www.pizzaland.com.ro, fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare.
Continutul www.pizzaland.com.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Pizzaland Rcma SRL.

6. INFORMATII PRIVIND LIVRAREA PRODUSELOR

Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasării comenzii și nu va putea depăși 24 ore. Livrarea se face de către compania noastră, la adresa specificată de client. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresă sau puncte de reper, va rugam să introduceți în casuța de observații (detalii suplimentare) aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

POLITICA DE ANULARE A COMENZILOR

ANULAREA COMENZII
In cazul in care doriti anularea unei comenzi, trebuie sa notificati imediat Pizza Land Rcma SRL, de preferinta prin telefon, transmitand numarul comenzii.

Daca anularea este acceptata, nu se aplica nicio taxa suplimentara de anulare. Daca Pizza Land Rcma SRL refuza anularea comenzii din cauza faptului ca livrarea a fost complet pregatita si/sau comanda este in proces de livrare catre locatia dumneavoastra, comanda nu poate fi anulata.

Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate.

In cazul in care anularea a fost solicitata la timp si Pizza Land Rcma SRL a acceptat anularea comenzii, va vom returna sau re-credita debitul dumneavoastracu suma totala in termen de pana la 7 zile lucratoare.

Pizza Land Rcma SRL poate anula o comanda daca produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil Pizza Land Rcma SRL. In acest caz, va vom transmite o notificare, daca este cazul, si va vom returna orice plata efectuata.

Comanda efectuata de catre Utilizator, poate fi anulata, fara nicio notificare prealabila si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
a.) Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzactiei, in cazul platii online
b.) Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de societatea noastra, in cazul platii online
c.) Datele furnizate de catre Utilizator, pe Platforma sunt incomplete si/sau incorecte .

7. LIMITAREA RASPUNDERII

Pizzaland Rcma SRL nu este raspunzatoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:
– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor www.pizzaland.com.ro;
– declaratii/actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor www.pizzaland.com.ro;
– orice alte probleme legate de serviciile oferite de www.pizzaland.com.ro.

www.pizzaland.com.ro este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Pizzaland Rcma SRL nu este si nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale www.pizzaland.com.ro sau ale continutului acestuia.

8. SOLUTIONARE LITIGII

Termenii si Conditiile prezente, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestora sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba folosita pentru Termeni si Conditii este limba romana. In caz de litigiu numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.

Utilizatorul site-ului www.pizzaland.com.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea www.pizzaland.com.ro de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

9. SCHIMBARI ALE SITE-ULUI

www.pizzaland.com.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, www.pizzaland.com.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.
Anumite parti ale continutului publicat pe www.pizzaland.com.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care www.pizzaland.com.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului www.cityhub.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane.
www.pizzaland.com.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.pizzaland.com.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

10. MODIFICAREA PREZENTEI SECTIUNI DE TERMENI SI CONDITII

www.pizzaland.com.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, www.pizzaland.com.ro va va putea notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

Prezentul set de Termeni si Conditii a fost actualizat la data de 19.08.2021.

11. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Pizzaland Rcma SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori. De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca utilizatorul poate manifesta oricand dreptul de opozitie, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastra de date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea www.pizzaland.com.ro si la protectia utilizarii, ne puteti contacta prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

Scopurile in care Pizzaland poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le pot fi oferite sunt asociate comercializarii serviciilor si produselor Pizzaland, cum ar fi:

– evidenta calitatii de „membru” a utilizatorilor www.pizzaland.com.ro procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor www.pizzaland.com.ro
– oferirea de alte produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
– solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre utilizatori;
– realizarea de studii de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor www.pizzaland.com.ro
– contactarea utilizatorilor (mesaje text, telefon) in legatura cu alte oferte de produse si servicii apartinand Pizzaland Rcma SRL au in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru utilizatori (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa de a nu fi contactat in acest sens)
– inregistrarea informatiilor dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor sau alte programe similare.

Drepturile utilizatorilor:
a. sa solicite incetarea prelucrarii datelor sale personale;
b. sa solicite incetarea expedierii de mesaje promotionale.
Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, data si trimite, prin e-mail sau in scris, catre Pizzaland.

Orice incercare de a modifica continutul www.pizzaland.com.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza aceasta, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va conduce la cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

www.pizzaland.com.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi catre terte persoane sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.