Povestea PizzaLand

Pizza Land a luat ființă pentru timișorenii ce iubesc pizza, o savurează oricând și au o foame intensă de sortimente noi și combinații inspirate. Drumul nostru de la fani pizza la creatori de pizza a fost unul natural și plăcut, ca toate lucrurile făcute din pasiune.

Suntem gurmanzi, fascinați de simboluri și călătorii, de aceea am ținut să aducem sortimente din patria pizzei, Italia, pe care să le completăm cu fantezia americană. Și pentru că ne mândrim cu ingredientele noastre, trio-ul a fost completat de „pița românească”.

De ce noi?

Venerăm clasicele rețete, ne închinăm la ingredientele de calitate, dar venim și cu mișcări îndrăznețe precum telemeaua din Pizza Oltenia, pulled pork din teribilul Porkinator sau mai puțin cunoscuta, dar sofisticata, brânză Fontina din Pizza Trifolati.

Trebuie să încerci toate sortimentele din cele trei game - Americană, Românească și Italiană - dar nu te opri aici, pentru că, la cererea pofticioșilor noștri fideli, ne-am diversificat meniul. Astfel, când foamea îți dă târcoale, poți alege și paste, risotto, salate sau meniuri pentru carnivori autentici.

Ingrediente de calitate

Alegem doar ingrediente proaspete, autentice și cu un gust deosebit, este cel mai important aspect în orice bucătărie.

50 de sortimente de pizza

Deciziile importante în viața nu se iau pe grabă. Lasă-te purtat în tărâmul pizzei cu cele peste 50 de sortimente de la PizzaLand.

Gust unic și original

Am căutat în lung și-n lat după rețete cât mai unice. De aceea îți garantăm că rețetele noastre originale nu te vor dezamăgi.

Livrăm la tine acasă, gratuit!

 • Timișoara

  Comandă minimă50 lei

 • Dumbrăviţa

  Comandă minimă60 lei

 • Moșniţa, Ghiroda

  Comandă minimă80 lei

 • Giroc, Chișoda

  Comandă minimă100 lei

 • Săcălaz

  Comandă minimă160 lei